به گزارش اسپیسنیوز، این موضوع در دومین همایش نوآوریهای پزشکی فضایی در هانگژو مورد بحث قرار گرفت. لی یینگهوی (Li Yinghui)، محقق مرکز تحقیقات و آموزش فضانوردان چین (China Astronaut Research and Training Center)، توضیح داد: «ما فناوریهایی را توسعه دادهایم که غذاهای چینی را به منوی غذای فضانوردان بیاوریم و به فضانوردان اجازه دهیم از طعمهای ‘خانگی’ لذت ببرند.»
لی همچنین اشاره کرد که چین به فناوری کنترل تغذیه دقیق دست یافته است و استانداردهای دقیقی برای تامین تغذیه فضایی ایجاد کرده است.
این پیشرفتها به فضانوردان کمک میکند تا با چالشهای فیزیولوژیکی مانند بیوزنی و تشعشعات در طول ماموریتهای طولانی مدت بیش از ۱۸۰ روز مقابله کنند.
وی افزود: «انواع غذاهای فضایی عملکردی با اثرات آنتیاکسیدانی، حمایت از سامانه ایمنی، تسکین خستگی و تنظیم میکروبیوم روده توسعه یافتهاند تا سازگاری فضانوردان در مدار را افزایش دهند.».
چین همچنین در حال پژوهش بر روی فناوری پخت و پز در مدار است تا توانایی سکونت طولانی مدت در فضا را بهوجود آورد.
منبع: spacedaily