متخصصین و مهندسین دانشگاه چینهوا، برای آزمایش این فناوری هوایی، موشک دو مرحلهای با موتور جدید پرتاب کردند. مرحله دوم موشک، موتور را به سمت ارتفاع و سرعت مورد نظر هدایت میکند. این موتور با تبخیر سوخت جت، عملکرد بهتر و مناسبتری خواهد داشت. به این ترتیب میتوان عملکرد واقعی موتور را ارزیابی و فناوری را برای تست واقعی امکانسنجی کرد. این دستاورد موجب تقویت صنعت هوایی چین خواهد شد و یک ارزش استراتژیک کلیدی در توسعه مدلهای جدید جت محسوب میشود.
چین به مدت ۴ سال برای گسترش موتور جت تلاش کرد، حوزهای که تحت تسلط هواپیماسازیهای غربی نظیر ایرباس و بوئینگ است و به نتیجه رسیدن این تلاشها یکی از اولویتهای اصلی چین در حوزه علم و فناوری محسوب میشود.
چین پیشرفتهایی در سایر بخشهای صنعت هوایی داشته و برنامه پنجساله آن بهمنظور گسترش صنایع استراتژیک نوظهور بر نیاز این کشور برای تقویت فناوریهای هوا و فضا همچون توسعه مستقل موتورهای هوایی تأکید میکند.
به گفته محققین به دلیل افزایش رقابت خارجی در صنعت هوایی، پکن توسعه موتورهای جت خود را یک وظیفه جدی، ضروری و سیاسی میداند و معتقد است فناوریهای حیاتی قابل خریداری نیستند حتی اگر مبالغ زیادی برای آن صرف شود.
دانشکده مهندسی چینهوا سه سال پیش برای نظارت بر کارکرد و تولید موتورها ایجاد شد که در طراحی و اجرای پروژه موتورهای جدید نیز مشارکت داشته است.