به گزارش چاینا دیلی، EISA تحت هدایت استیت گرید برزیل هلدینگ (State Grid Brazil Holding) – که در زمینه انتقال برق در برزیل فعالیت میکند – و وزارت معادن و انرژی این کشور قرار دارد و در ابتدای کارش ۱۵ عضو (از بین کسبوکارها، موسسات پژوهشی، دانشگاهها و نهادهای دولتی چین و برزیل) خواهد داشت؛ و اولین هدف آن هم یافتن راههایی برای تزریق بهتر انرژیهای تجدیدپذیر به شبکه برق است.
چین به توسعه بخش انرژی برزیل کمک کرده، اما گذار به انرژی سبز مستلزم همکاریهای بیشتر بین پکن و برازیلیا است.
برزیل برای تبدیل شدن به کشوری توسعهیافته باید تولید و مصرف برق خود را بیش از سه برابر افزایش دهد، ولی میخواهد به شکلی پایدار و تجدیدپذیر به این هدف برسد و بهعلاوه به سامانههایی نیاز دارد که بتوانند در برابر سختترین شرایط آب و هوایی و تغییر اقلیم و نیز تهدیدات سایبری بهخوبی تاب بیاورند. چین هم با چالشهای مشابهی روبروست.
قرار شده در آینده نزدیک نمایندگانی از برزیل برای بازدید از پیشرفتهای فناورانه چین (بهویژه در زمینه فناوریهای جریان مستقیم ولتاژ بالا) به این کشور سفر کنند.
به گفته مسئولان برزیلی، مبالغ معتنابهی برای توسعه بخش انرژی برزیل سرمایهگذاری خواهد شد و سازمانهایی مانند EISA این فرصت را دارند که فناوریهای مورد نیاز را توسعه دهند.
منبع: chinadaily