بر اساس این گزارشات، جمهوری خلق چین بیش از یک سوم از آزمایشات سلولی و ژن درمانی فعلی در دنیا را به خود اختصاص داده است.
دکتر ویویان گو، معاون رئیس جمهور و مدیر ارشد پزشکی در سازمان تحقیقات قرارداد متخصص بیوتکنولوژی در چین بیان کرده است که فعالیت بیوتکنولوژیها در چین به سرعت در حال افزایش است: «افزایش تعداد آزمایشات از ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ نشان دهنده محیط سالم برای انجام آزمایشات در چین است که بیان کننده پایگاه قوی بیماران موجود در این کشور است.»
محرکهای اصلی این افزایش شامل تلاش اخیر دولت چین برای نوآوری با راه اندازی استراتژی صنعتی «ساخت چین ۲۰۲۵» است. مشوقهایی برای مشاغل خانگی برای توسعه فناوریهای نوظهور، از جمله بیوتکنولوژی، با برآورد فروش داروهای بیوتکنولوژیکی که بازار بیوتکنولوژی چین تا سال ۲۰۲۳ را دگرگون میرساند.
بر اساس گزارش گلوبال دیتا، آزمایشهای بیوتکنولوژی آغاز شده توسط چین از سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ افزایش ۴۰ درصدی را داشته است.
فرصتهای کار بر روی آخرین پیشرفتهای بیوتکنولوژی، با کمک یارانههای دولتی، منجر به این شده است که بسیاری از دانشمندان چینی ماهر که در غرب آموزش دیدهاند، اکنون به چین بازگردند تا به محرکهای کلیدی بیوتکنولوژی تبدیل شوند. دولت چین همچنین مناطق آزاد تجاری را با هدف ترویج توسعه تجارت و تشویق سرمایه گذاری خارجی ایجاد کرده است.
به گفته دکتر گو، دولت چین همچنین به تشویق نوآوری بیوفارما با همسویی با شورای بینالمللی هماهنگ سازی الزامات فنی برای داروها برای استفاده انسانی ادامه میدهد.
منبع: clinicaltrialsarena