به گزارش ساوت چاینا مورنینگ پست، برنامه جذب استعداد آنت با نام «Plan A» منتشر شد و اسامی مربیان سطح جهانیای را فاش کرد که قرار است با متقاضیان از دانشگاههای برتر در پروژههای هوش مصنوعی، از جمله AGI، همکاری کنند. آنت زیرمجموعهای از گروه علیبابا است.
این برنامه شامل ۱۲ مربی است؛ از جمله وو یی، پژوهشگر پیشین OpenAI در سانفرانسیسکو که دارای مدرک دکتری از دانشگاه کالیفرنیا، برکلی است و له ژنژونگ، دانشمند سابق در مؤسسه تحقیقات هوش مصنوعی گوگل که دارای مدرک از دانشگاه کارنگی است.
جذب این استعدادهای برتر هوش مصنوعی از سوی آنت با تلاش دیگر شرکتهای بزرگ فناوری چین برای بهکارگیری دانشمندان و پژوهشگران هوش مصنوعی همزمان است، بهویژه پس از موفقیت استارتآپ دیپسیک که با تیمی متشکل از بیش از ۱۰۰ دانشمند جوان در توسعه مدلهای هوش مصنوعی پیشرفت چشمگیری داشته است.
تیم برجسته هوش مصنوعی آنت همچنین شامل هه ژنگیو، فارغالتحصیل دکتری از مؤسسه فناوری جورجیا است که سریعترین الگوریتم Max-flow را روی پردازنده گرافیکی (GPU) توسعه داده و تسای وی، فارغالتحصیل دانشگاه استنفورد و مهندس ارشد سابق الگوریتم در گوگل است که در توسعه محصولاتی چون Google Image Search و Cloud Vision API مشارکت داشته است.
شن چونهوا نیز در این فهرست به چشم میخورد؛ پژوهشگر پیشرویی با بیش از ۸۷ هزار ارجاع در Google Scholar و شاخص H معادل ۱۳۷ که در زمینه یادگیری ماشین آماری پیشرفتهای قابل توجهی در حوزههایی چون شناسایی هدف و تقسیمبندی نمونه داشته است.
از دیگر چهرههای این برنامه میتوان به یانگ مینگ اشاره کرد که دکتری مهندسی الکترونیک و علوم کامپیوتر از دانشگاه نورثوسترن دارد و از اعضای بنیانگذار بخش تحقیقات هوش مصنوعی فیسبوک بوده و ژنگ دا که دارای دکتری علوم کامپیوتر از دانشگاه جانز هاپکینز است و در حال حاضر ریاست آزمایشگاه محاسبات گراف در مؤسسه تحقیقات فناوری آنت را بر عهده دارد.
دانشجویانی که تا نوامبر ۲۰۲۵ فارغالتحصیل میشوند، واجد شرایط درخواست برای این برنامه هستند. این شرکت در حال جذب فارغالتحصیلان کارشناسی ارشد و دکتری در رشتههای علوم و مهندسی، بهویژه در زمینههای علوم کامپیوتر، مهندسی نرمافزار، هوش مصنوعی، امنیت شبکه، مهندسی اطلاعات و ارتباطات، ریاضیات، آمار و رشتههای میانرشتهای مرتبط است.
بر اساس اطلاعیه جذب نیرو، فرصتهای شغلی اصلی در شهرهای هانگژو، پکن، شانگهای و سنگاپور ارائه میشود که شامل فرصتهای رشد چشمگیر، حقوق رقابتی، حمایت از نوآوری، آموزشهای اختصاصی و آزادی پژوهشی با منابع نامحدود GPU است.
منبع: scmp