به گزارش ساوت چاینا مورنینگ پست، این شرکت با فینتک بزرگ آنت همکاری میکند تا کاربران عینک هوشمند StarV Air2 بتوانند از سهماهه سوم سال جاری پرداختهای خود را انجام دهند. پرداخت یکی از موارد کلیدی استفاده است، زیرا به رفتار روزمره مصرفکنندگان گره خورده و بهطور مکرر استفاده میشود.
یک اپلیکیشن خاص بهتنهایی نمیتواند باعث محبوبیت ناگهانی عینکهای هوش مصنوعی شود. هدف بلندمدت این است که آنها به وسیلهای پوشیدنی و روزمره برای اکثر مردم تبدیل شوند و کاربردهای متنوع و عملی داشته باشند.
عملکرد پرداخت موبایلی نشاندهنده تلاش سازندگان عینکهای هوشمند برای گسترش موارد استفاده و تسهیل پذیرش عمومی آنهاست. کاربران StarV Air2 میتوانند با فشردن دکمهای روی یکی از دستههای عینک و تأیید صوتی، پرداخت خود را انجام دهند. دریماسمارت در یک نمایش محصول این فرآیند را بهطور عملی نشان داد.
عینکهای فعلی دریماسمارت تواناییهایی مانند ترجمه لحظهای، ناوبری و نمایش تلهپرومتر از طریق لنز هوشمند را ارائه میدهند؛ قابلیتی که در عینکهای ساخت شرکتهای چینی مانند Rokid و Even Realities نیز دیده میشود.
دریماسمارت که در چین با نام Xingji Meizu شناخته میشود، در سال ۲۰۲۲ پس از آن تأسیس شد که شرکت تابعه جیلی، هوبئی Xingji Shidai Technology، ۷۹.۰۹ درصد از سهام شرکت گوشیساز Meizu را خریداری کرد.
میزو که در سال ۲۰۰۷ بهعنوان تولیدکننده پخشکنندههای MP3 فعالیت خود را آغاز کرد، زمانی یکی از محبوبترین برندهای گوشی در چین بود، اما با شدت گرفتن رقابت از برندهایی چون آنر، اوپو، ویوو، شیائومی و هواوی، سهم بازار خود را از دست داد.
دریماسمارت اکنون تمرکز خود را بر توسعه اکوسیستم محصولات متشکل از گوشیهای هوشمند، دستگاههای XR و حتی خودروهای هوشمند برقی با همکاری خودروساز سوئدی Polestar قرار داده است.
عینک StarV Air2 که پیشرفتهترین عینک XR این شرکت است، با قیمت ۲٬۷۹۹ یوان (معادل ۳۸۴ دلار) عرضه شده و تاکنون بیش از ۵۰ هزار واحد فروش داشته است. فناوری XR شامل واقعیت مجازی و واقعیت افزوده میشود.
این شرکت در نیمه دوم سال جاری، مدل جدیدی از عینکهای هوش مصنوعی با دوربین داخلی روانه بازار خواهد کرد. این قابلیت میتواند امکان شناسایی اشیای مختلف یا کمک به افراد کمبینا در انجام وظایف روزمره را فراهم کند.
دریماسمارت همچنین در حال آمادهسازی برای عرضه عینکهای هوشمند خود در خارج از چین از جمله در کشورهای جنوب شرق آسیا، اروپا، آمریکای شمالی، ژاپن و کره جنوبی است.
عرضه جهانی عینکهای هوشمند در سال ۲۰۲۴ با رشدی ۲۱۰ درصدی همراه بوده است که بخشی از آن بهدلیل عرضه عینکهای ریبن با هوش مصنوعی توسط شرکت متا بوده است. پیشبینی میشود که در سال جاری، رقابت در بازار عینکهای هوشمند بین صدها شرکت از جمله شیائومی و سامسونگ افزایش یابد.
منبع: scmp