به گزارش چاینادیلی، جیسیال به گفته مدیرانش هماکنون در حال مذاکره با شرکت سرمایهگذاری مبادله (Mubadala Investment Co PJSC) جهت بررسی همکاریهای بالقوه، از جمله ایجاد یک زیستبوم سیلیکونی یکپارچه در منطقه است که شاید به بزرگترین مرکز تحقیق و توسعه و تولید سیلیکون گرانول جهان تبدیل شود.
در ماه می قراردادی بین زیرمجموعههای دو شرکت برای تاسیس اولین کارخانه تولید پلیسیلیکون امارات به امضا رسید.
رئیس هیات مدیره جیسیال میگوید امارات با میانگین ۳ تا ۴ هزار ساعت پتانسیل تولید انرژی خورشیدی در سال، شرایطی عالی برای احداث نیروگاههای فتوولتائیک در مقیاس بزرگ دارد و بعلاوه تمایل شدید این کشور به حرکت به سمت انرژیهای نو هم جیسیال را برای سرمایهگذاری در آن متقاعد کرده است.
دولت امارات اعلام کرده است که تا سال ۲۰۳۰ سهم انرژیهای تجدیدپذیر را به سه برابر افزایش داده و تا ۲۰۰ میلیارد درهم (۵۴ میلیارد دلار) برای تامین نیاز فزاینده کشور به انرژی، سرمایهگذاری خواهد نمود.
دولت چین هم اخیرا اعلام کرده که از شرکتهای فعال در حوزه انرژی و موسسات مالی کشور برای مشارکت در پروژههای انرژی تجدیدپذیر با مجموع ظرفیت نصب شده بیش از ۳ میلیون کیلووات در کشورهای عربی حمایت میکند.
این راهبرد نشاندهنده اهمیت روزافزون خاورمیانه در چشمانداز انرژیهای تجدیدپذیر جهان است که از منابع طبیعی فراوان و سیاستهای حمایت از صنعت در این منطقه ناشی میشود، و اصطکاک تجاری فزاینده با کشورهای غربی هم در آن بیتاثیر نبوده است.
منبع: chinadaily