در شکل سنتی، او مجبور بود همراه گله از خانه خارج شده و به محل چرا برود. اما حالا، می تواند در حالی که با خیال آسوده روی کاناپه دراز کشیده و تلویزیون تماشا می کند از طریق اپلیکیشن گوشی همراه خود، حواسش به گله اش هم باشد.
سیستم ناوبری ماهواره ای بیدو از ماه اکتبر سال گذشته در چین برای افزایش کارایی دامداری و کاهش حجم کار دامداران مورد استفاده قرار گرفته است.
تراشه هایی که می تواند سیگنال ها را ارسال و دریافت کند، بر روی گوش دام ها نصب می شود تا این امکان به دامداران داده شود که از طریق گوشی همراه بر دامها نظارت کنند. این امر شیوه سنتی گله داری را به میزان قابل توجهی تغییر داده است.
تورسون می گوید: «قبلا گله داران برای پیدا کردن گاوهای خود در مراتع بزرگ مجبور بودند روزانه ده ها کیلومتر را با موتورسیکلت طی کنند و این امر هر سال ۱۰ هزار یوان هزینه (۱۵۴۰ دلار) برای گله داران بر می داشت. اما امروز، سیستم ناوبری بیدو به گله داران در صرفه جویی در مصرف هزینه و انرژی کمک زیادی می کند.
در شهرستان بوهو شین جیانگ نیز ۱۰۰۰ شتر دارای این تراشه برای ردیابی آن ها با سیستم ناوبری بیدو هستند.
باودومار یک گله دار محلی، صاحب یک شرکت تعاونی است، او سعی دارد تا این روش هوشمند گله داری را در میان هم روستایی های خود تبلیغ کند.
با تبلیغ او، وانگ دای هه یکی از روستاییان به این روش جدید علاقه مند شده است. وانگ می گوید: «سیستم ناوبری ماهواره ای باعث می شود تا راحت تر شترهایم را بچرانم. امیدوارم با کمک این تکنولوژی به زودی ثروتمند شوم.»
شرکت تعاونی باودومار بیش از ۳۰۰ شتر دارد که در گذشته، چراندن آن ها کاری بسیار پر زحمت برای باودومار بود. او در این باره می گوید: استفاده از سرویس ناوبری در دامداری به من این امکان را داده است که به راحتی شترها را در مراتع رها کنم در حالی که خودم در خانه می توانم موقعیت آن ها را بررسی کنم.»
گله داران در ارومچی مرکز منطقه خودمختار اویغور شین جیانگ و ایالت خودمختار ایلی قزاق از توابع شین جیانگ نیز از همین روش جدید گله داری بهره مند شده اند.