• امروز : شنبه - ۳ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 23 November - 2024
2

سرمایه‌گذاری خطرپذیر چین در زمینه علم و فناوری

  • کد خبر : 8193
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۸:۰۰
سرمایه‌گذاری خطرپذیر چین در زمینه علم و فناوری
پکن خواستار اقداماتی برای تقویت توسعه سرمایه‌گذاری خطرپذیر شده و بر نیاز به سرمایه به اصطلاح صبور برای حمایت از رشد شرکت‌های علم و فناوری تأکید کرده است، چراکه چشم‌انداز چین برای دستیابی به قدرت فناوری هنوز در فعالیت‌های بازار سرمایه با چالش‌هایی روبرو است.

به گزارش ساوت چاینا مورنینگ پست، لی کیانگ نخست وزیر چین در جلسه اجرایی شورای دولتی گفت پکن جمع آوری کمک‌های مالی، سرمایه‌گذاری و مدیریت و همچنین سازوکارهایی را برای شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر برای خروج سرمایه خود تسهیل خواهد کرد و در عین حال از ثبت شرکت‌های علمی و فناوری واجد شرایط در داخل و کشور حمایت می‌کند.

توسعه سرمایه‌های خطرپذیر برای نوآوری‌های فناوری علمی، ارتقای صنعتی و رشد باکیفیت اقتصاد بسیار مهم است. سرمایه‌گذاری خطرپذیر نوعی سرمایه خصوصی و نوعی تأمین مالی برای شرکت‌های تازه تأسیس و کسب و کارهای کوچک با پتانسیل رشد بلندمدت است.

به نظر می‌رسد پکن به دنبال ارتقای بودجه دولتی به عنوان سرمایه بلندمدت و صبورانه‌تر است و ارزیابی، تحمل خطا و مکانیسم‌های خروج را افزایش می‌دهد.سرمایه صبور به صندوق‌هایی با جهت‌گیری بلندمدت و تحمل ریسک بیشتر اشاره دارد و اخیراً در گفتمان رسمی چین برجسته شده است.

بر اساس داده‌های انجمن مدیریت دارایی چین، صندوق‌های سهام خصوصی چین بیش از ۱۹ تریلیون یوان است. اما در حالی که توسعه صندوق‌های خطرپذیر با هدف پکن برای هدایت رشد اقتصادی از طریق فناوری و کاهش خطرات ژئوپلیتیکی مطابقت دارد، این بخش مدت‌هاست با چالش‌هایی در جذب سرمایه و همچنین خروج آن دست و پنجه نرم می‌کند.

رگولاتور ملی صنعت اوراق بهادار چین پیش‌تر گفته بود دولت و بازار اهمیت سرمایه‌گذاری خطرپذیر را دست کم گرفته‌اند و آن را صرفاً به عنوان یک سرمایه‌گذاری مالی خاص تعبیر کرده‌اند و نقش حیاتی آن را در پیشبرد بخش‌های حیاتی علم و فناوری چین نادیده گرفته‌اند.

فقدان طراحی سطح بالای چین برای موقعیت‌یابی سرمایه‌های خطرپذیر و پراکندگی سیاست‌ها منجر به کمبود طولانی‌مدت تأمین سرمایه پایدار برای این صنعت، از جمله بانک‌ها، بیمه‌ها و مؤسسات مالی، و مشکلات کانال‌های خروج و روش‌ها برای این صنعت شده است. پکن باید فوراً یک اجماع استراتژیک ملی برای رسیدگی به این مسائل ایجاد کند.

سرمایه‌گذاری مخاطره‌آمیز اکثر شرکت‌های فناوری چین را پشتیبانی می‌کند، نزدیک به ۹۰ درصد از شرکت‌های ثبت شده در بورد نوآوری علم و فناوری چین و ۶۰ درصد از شرکت‌های ثبت شده در بازار، از سوی  صندوق‌های سهام خصوصی حمایت شده‌اند.

صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر در حدود ۱۰۰ هزار پروژه در زمینه‌های کلیدی نوآوری علم و فناوری، از جمله نیمه هادی‌ها و پزشکی زیستی، با حدود ۴٫۳ تریلیون یوان (۶۰۷ میلیارد دلار) سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

منبع: scmp

لینک کوتاه : https://techchina.ir/?p=8193

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.