به گزارش ساوت چاینا مورنینگ پست، این شرکت مستقر در شنجن یک آگهی استخدام جهانی منتشر کرد که در آن فرصتهای شغلی برای ۱۰ نوع مهندس ارشد در زمینههایی از جمله الگوریتمهای حسی، روباتیک و نرم افزار توضیح داده شد. بیوایدی اعلام نکرده که چند نفر را جذب خواهد کرد.
این مشاغل برای فارغ التحصیلان تازه وارد با مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا در مکانیک، اتوماسیون، محاسبات، ریاضیات و اطلاعات الکترونیک باز است و این افراد میتوانند در شنجن، هفی یا چانگشا مشغول به کار شوند.
تیم تحقیقاتیEI بیوایدی که در سال ۲۰۲۲ ایجاد شد، در حال توسعه انواع مختلف بدنهها و سیستمهای رباتیک با هدف بهبود قابلیتهای تصمیمگیری رباتها و پیشبرد کاربردهای EI در استفاده صنعتی است.
به گفته بیوایدی، این تیم قبلاً انواع مختلفی از رباتهای مشارکتی، رباتهای متحرک و روباتهای انساننما را در میان محصولات دیگر توسعه دادهاند.
مدلEI سیستمهای ماشینی را قادر میسازد تا با محیطهای فیزیکی تعامل داشته باشند و فناوری اصلی رباتهای انساننما است و بیوایدی یکی از شرکتهای بزرگ فناوری چین است که سرمایهگذاری را در این زمینه افزایش میدهد.
بیوایدی به عنوان یک غول صنعتی با تولید پیشرفته، در تلاش است تا هوش مصنوعی (AI) و رباتیک را در محصولات خود ادغام کند. این شرکت ۱۰۰ میلیارد یوان (۱۳٫۷ میلیارد دلار) را برای ادغام هوش مصنوعی با فناوری خودرو سرمایه گذاری خواهد کرد.
بر اساس آخرین گزارش فدراسیون بینالمللی رباتیک، چین پس از سالها تلاش برای استفاده بیشتر از اتوماسیون در تولید، از آلمان و ژاپن در پذیرش رباتهای صنعتی پیشی گرفته است. مقامات دولت محلی در سراسر چین در تلاشند تا سیاستهایی را برای استقرار رباتها، به ویژه رباتهای انسان نما، معرفی کنند.
شهرهای هانگژو، چونگ کینگ و نانجینگ، به علاوه بخشی از استان سیچوان در جنوب غربی، سیاستهایی را برای سرعت بخشیدن به نوآوری رباتیک و “تمرکز نهادهای تجاری” درگیر در این زمینه منتشر کردهاند.
تحلیلگران پیشبینی میکنند که نزدیک به ۶۵۰ میلیون ربات انساننما تا سال ۲۰۵۰ در کنار انسانها کار میکنند و بازار این رباتها تا آن سال به ۷ تریلیون دلار میرسد.
منبع: scmp