• امروز : پنج شنبه - ۱۸ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 8 May - 2025
2

بنیان‌گذار علی‌بابا خواستار استفاده مسئولانه از هوش مصنوعی شد

  • کد خبر : 9930
  • ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۹:۰۰
بنیان‌گذار علی‌بابا خواستار استفاده مسئولانه از هوش مصنوعی شد
جک ما، بنیان‌گذار گروه علی‌بابا، در سخنرانی در واحد رایانش ابری شرکت (Alibaba Cloud) دیدگاه‌ها و چشم‌انداز خود درباره هوش مصنوعی مسئولانه و انسان‌محور را مطرح کرد؛ آن‌هم در شرایطی که این غول فناوری در حال تغییر مسیر از تجارت الکترونیک به سمت تبدیل‌شدن به یکی از پیشگامان هوش مصنوعی در چین است.

به گزارش ساوت چاینا مورنینگ پست، ما، ۶۰ ساله، به‌صورت غیرمنتظره‌ای با در دست داشتن کارت شناسایی کارمندی به پردیس علی‌بابا کلاود در هانگژو رفت تا حمایت خود از این واحد را نشان دهد. جک ما تأکید کرد که هدف نهایی هوش مصنوعی باید بهبود کیفیت زندگی انسان‌ها و معنادار کردن آن باشد.

وی گفت: هدف فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی تسخیر کهکشان‌ها و اقیانوس‌ها نیست، بلکه حفظ دود و آتش دنیای فانی است؛ عبارتی شاعرانه در زبان چینی که به نیازهای واقعی و انسانی اشاره دارد.

ما همچنین تأکید کرد که علی‌بابا کلاود، با برخورداری از منابع فنی و استعدادهای برجسته در حوزه رایانش ابری و هوش مصنوعی، باید در توسعه این فناوری مسئولانه عمل کند. او گفت: «فناوری باید به مردم کمک کند زندگی بهتری داشته باشند، زندگی‌ای معنادار و باید اطمینان حاصل شود که همه از آن بهره‌مند می‌شوند.» ما نمی‌خواهیم ماشین‌ها را مانند انسان بسازیم، بلکه می‌خواهیم ماشین‌ها بتوانند انسان را درک کنند، مانند انسان فکر کنند و کارهایی را انجام دهند که انسان نمی‌تواند.

اظهارات جک ما در حالی بیان می‌شود که علی‌بابا به‌طورجدی بر آینده خود در حوزه هوش مصنوعی سرمایه‌گذاری کرده و از تجارت سنتی خود در حال چرخش به سمت ارائه راه‌حل‌های مبتنی بر هوش مصنوعی است.

علی‌بابا کلاود، بزرگ‌ترین ارائه‌دهنده خدمات رایانش ابری در چین است و بیش از یک‌سوم سهم بازار را در اختیار دارد. این واحد همچنین مسئول توسعه مدل‌های زبانی بزرگ Qwen است که در میان توسعه‌دهندگان جهانی از محبوب‌ترین مدل‌های منبع‌باز به‌شمار می‌روند.

خانواده Qwen تاکنون زمینه‌ساز ساخت بیش از ۱۰۰ هزار مدل مشتق توسط توسعه‌دهندگان شده‌اند و بزرگ‌ترین اکوسیستم منبع‌باز هوش مصنوعی در جهان را شکل داده‌اند.

علی‌بابا کلاود به تازگی پروژه‌ای به نام Blossom را در پکن معرفی کرد که هدف آن تسریع در پذیرش هوش مصنوعی با ارائه زیرساخت، مدل‌های هوش مصنوعی، داده و سایر خدمات به میلیون‌ها مشتری است.

منبع:‌ scmp

لینک کوتاه : https://techchina.ir/?p=9930

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.