به گزارش بلومبرگ، این شهر که از قطبهای مالی و صنعتی چین است، پس از تکمیل پروژه مذکور سالانه حدود ۱۰۰ میلیارد کیلووات ساعت (معادل بیش از ۵۰ درصد برق مصرفی خود) برق پاک دریافت خواهد نمود. همچنین قرار است برق سبز مغولستان داخلی به شانگهای منتقل شود.
طبق گزارش بلومبرگ انایاف، چین پیشتاز تلاشهای جهانی برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر بوده و قرار است ظرفیت انرژی بادی دریایی آن تا سال ۲۰۳۰ سه برابر شود و به ۱۲۹ گیگاوات برسد. جنگ قیمت شدید بین تولیدکنندگان چینی موجب شده تا تجهیزات ساخت این کشور بسیار ارزانتر از سایر نقاط جهان باشند و به این ترتیب تقاضای بازار برای انرژی پاک در سطح جهان هم افزایش یابد.
ماه گذشته در پروژه دیگری در نزدیکی شانگهای، هزینه انرژی بادی دریایی از هزینه برق زغالسنگی هم کمتر شد.
سهام بزرگترین سازنده تجهیزات مرتبط با انرژی بادی دریایی در چین یعنی مینگ یانگ اسمارت انرژی گروپ طی یک روز در بورس شانگهای ۳/۲ درصد رشد کرد و سهام شرکت گلد ویند، مهمترین تولیدکننده توربینهای بادی مورد استفاده در خشکی و دریا هم در بورس شنژن رشد ۶/۱ درصدی داشت.
رئیس جمهور شی جین پینگ متعهد شده است که انتشار کربن کشورش را پیش از سال ۲۰۳۰ به نقطه اوج برساند، ولی برخی دادهها حاکی از آن است که شاید چین در سال ۲۰۲۳ موفق به این کار شده باشد.
منبع: bloomberg