• امروز : دوشنبه - ۳ دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 23 December - 2024
1

نیاز چین به برچسب‌‌گذاری محتوای تولیدشده هوش مصنوعی

  • کد خبر : 8802
  • ۰۳ دی ۱۴۰۳ - ۸:۰۰
نیاز چین به برچسب‌‌گذاری محتوای تولیدشده هوش مصنوعی
چین دستورالعمل‌هایی را پیشنهاد کرده که نیازمند برچسب‌گذاری و شناسایی محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی  است زیرا این فناوری چالش‌های جدیدی را برای امنیت ملی و منافع عمومی ایجاد می‌کند.

به گزارش ساوت چاینا مورنینگ پست، پیش‌نویس این مقررات، الزامات روشنی را برای برچسب زدن محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی در طول تولید، نمایش و توزیع تعیین می‌کند.

ارائه‌دهندگان محتوای آنلاین ملزم به استفاده از برچسب‌های آشکار – مانند متن، صدا یا گرافیک – برای تمام متن‌ها، ویدیوها، صحنه‌های صوتی و مجازی تولیدشده توسط هوش مصنوعی هستند.

در همین حال، شناسه‌های ظریف‌تر، مانند واترمارک‌های دیجیتال و تگ‌های ابرداده نیز برای محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی توصیه می‌شوند.

این پیش‌نویس همچنین تصریح می‌کند که هیچ سازمان یا فردی نمی‌تواند با شناسایی نامناسب محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی، برچسب‌های مورد نیاز را حذف، دستکاری، جعل یا پنهان یا حقوق و منافع دیگران را نقض کند.

قوانین پیشنهادی علاوه بر این، پلتفرم‌های محتوای آنلاین را ملزم می‌کند تا هرگونه محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی را بررسی کنند.

به گفته نهاد ناظر اداره فضای سایبری چین، این دستورالعمل‌ها برای سازمان‌های صنعتی، شرکت‌ها، مؤسسات آموزشی و تحقیقاتی علمی، مؤسسات فرهنگی عمومی و مؤسسات حرفه‌ای که از هوش مصنوعی برای تولید محتوا و ارائه خدمات به مردم چین استفاده می‌کنند، اعمال خواهد شد.

این الزامات با هدف حفظ امنیت ملی و منافع عمومی و حفاظت از حقوق و منافع مشروع مردم و سازمان ها است.

این قوانین مبتنی بر چارچوب‌های قانونی قبلی، از جمله مقررات اداری در مورد ترکیب عمیق در خدمات اطلاعات مبتنی بر اینترنت است که در ژانویه ۲۰۲۳ اجرا شد و نیازمند برچسب‌گذاری آشکار محتوایی است که می‌تواند عموم را گمراه کند.

یکی دیگر از مقررات، اقدامات موقت برای مدیریت خدمات هوش مصنوعی مولد است که در آگوست ۲۰۲۳ تصویب شد و اولین مجموعه قوانین چین بود که خدمات هوش مصنوعی مولد را هدف قرار می‌داد.

در آگوست سال گذشته، کمیته فنی استانداردسازی امنیت اطلاعات ملی چین دستورالعملی را منتشر کرد که در آن استانداردهای برچسب‌گذاری محتوا برای متن، تصویر، صدا و ویدئو را تشریح کرد.

مقررات پیشنهادی آخرین پاسخ چین به توسعه سریع هوش مصنوعی و چالش‌های ناشی از این فناوری، از جمله گسترش اطلاعات نادرست و مسائل مربوط به کپی‌رایت است.

به عنوان مثال، فناوری دیپ فیک که از یادگیری عمیق هوش مصنوعی برای تغییر تصاویر، صدا و ویدئو استفاده می‌کند، برای ایجاد عکس‌های جعلی و تقلب مورد سوءاستفاده قرار گرفته است.

سیستم برچسب‌گذاری قابلیت‌های حاکمیتی را برای محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی افزایش و تولید اطلاعات نادرست را کاهش می‌دهد، از آلوده شدن آموزش‌های آینده جلوگیری می‌کند. مجموعه داده‌ها و یک اکوسیستم اطلاعات سایبری سالم را تقویت می‌نماید.

بسیاری از کشورها و سازمان‌ها در حال بررسی راه‌هایی برای تنظیم محتوای تولیدشده توسط هوش مصنوعی برای اطمینان از اصالت، محافظت از کپی‌رایت و حفظ نظم اجتماعی هستند. طرح هماهنگ اتحادیه اروپا در مورد هوش مصنوعی، قانون پاسخگویی Deepfakes ایالات‌متحده، و دستور آنلاین دولت بریتانیا از جمله این موارد است.

اقدام جدید چین مرحله جدیدی از مقررات سختگیرانه و استانداردهای انطباق بالا در بخش خدمات مولد هوش مصنوعی چین را نشان می‌دهد.

منبع: scmp

لینک کوتاه : https://techchina.ir/?p=8802

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.